Afhalen

Midia (1) Keftedes (1) Garides 2   Tiropitta

 

Hebt u onverwacht geen tijd om zelf te koken en komt het u niet uit om uit eten te gaan, dan kunt u ook bij Corfu terecht om gerechten af te halen.
Alle gerechten kunnen worden meegenomen, zodat u rustig thuis in uw eigen omgeving van de Griekse maaltijden kunt genieten. Een glaasje wijn zult u dan zelf moeten serveren.

 

Afhalen met korting

Wanneer u het eten af komt halen krijgt u 10% korting op de gehele rekening. U kunt bovendien sparen voor een gratis gerecht van de grill naar keuze door onze spaarkaart te vullen met 12 stempels voor ieder gerecht dat u mee naar huis neemt! Vraag aan de bar naar de spaarkaart.

 

Bezorgen?

Grieks restaurant Corfu heeft geen bezorgservice voor reguliere bestellingen. Heeft u thuis, op de sportclub of op een andere locatie iets te vieren en wilt u dit doen in combinatie met Griekse maaltijden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen om een menu samen te stellen wat wij komen bezorgen vanaf 10 personen. Speciaal voor grote groepen hebben wij warmhoudbakken die er voor zorgen dat de gyros, suflaki, moussaka e.a. uren warm blijven bij u thuis.

 

Direct zin gekregen in een lekkere Griekse maaltijd? Klik hier voor onze menukaart. Vanaf 16.00 zijn wij telefonisch bereikbaar om uw bestelling aan te nemen op 0297-288440.