Live Muziek

De sfeer in Corfu komt pas echt tot zijn recht op de traditionele feestavonden.
Waar enkele jaren geleden Trio Hellenique nog langskwam, bekend van de wereldhit uit de jaren ’70 Zorba de dance, speelt nu Soerta Ferta.

 

Soerta Ferta
Soerta Ferta bestaat als duo al zo’n 23 jaar in Nederland en is al jaren vaste prik op elke laatste zaterdag van de maand. Kostas (keyboards/vocals) en Tassos (bouzouki/vocals) komen beiden oorspronkelijk uit Noord Griekenland. Soerta Ferta is tussen de soerta fertaverschillende Griekse bands een van de beste. Vanzelfsprekend speelt hierbij de ruime ervaring die deze band inmiddels heeft opgebouwd een grote rol . Hun ruime repertoire bevat liederen uit alle Griekse streken. Wie nu denkt dat de muziek die Soerta Ferta speelt alleen voor een Grieks publiek van interesse is, heeft het mis. In de afgelopen 23 jaar heeft Soerta Ferta bewezen ook erg aantrekelijk te zijn voor een Nederlands publiek. Zo heeft de band hun repertoire enigzins aangpast met nieuwe en oude Griekse successen die internationaal bekend zijn, zoals bijvoorbeeld muziek van Theodorakis en Dalaras.

 

Leer de Sirtaki dansen !
Romantische Griekse klanken zullen meestal voor een passend sfeertje zorgen, dat u in een stemming brengt, die u doet denken aan zonnigere oorden. Wie Griekenland zegt, zegt echter ook dansen en komt dan al snel uit op de Sirtaki. Zeker als er live muziek is kan bijna niemand alleen maar aan tafel blijven zitten. Er is voldoende ruimte om o.a. de Sirtaki onder de knie te krijgen. Maar er zijn ook andere Griekse dansen. Een extra service om ook de uitwendige mens te laten genieten van de Griekse folklore.
dansgroep
Borden gooien

Scherven brengen geluk!  Op de traditioneel feestavonden is het motto: Hoe meer scherven, hoe meer geluk.
Er mag op deze avonden met borden worden gegooid. Er liggen aan het einde van deze vrolijke avonden heel wat scherven op de plavuizen vloer.
Hoe meer scherven, hoe beter het gesmaakt heeft.
Scherven brengen ook in Griekenland geluk.